Politica de livrare

1. Proceduri obligatorii la livrare
Produsele comandate online sunt livrate prin intermediul serviciilor de curierat rapid asigurate de catre Vanzator. In momentul expedierii coletului, agentul societatii de curierat va contacta Cumparatorul prin e-mail/SMS si telefon pentru a indica intervalul de livrare. In cazul in care agentul societatii de curierat nu reuseste contactarea Cumparatorului, acesta va mai proceda la doua avizari succesive. Coletul va fi pastrat doar 5 zile lucratoare de la prima avizare.

Fiecare produs livrat va prezenta urmatoarele "caracteristici obligatorii": va avea toate elementele caracteristice conforme cu cele ale modelului prezentat pe website si va fi original etichetat, ambalat si sigilat.
Factura de cumparare a produsului va fi trimisa la adresa de e-mail a Cumparatorului.
Daca certificatul international de garantie a produsului este asigurat de catre furnizorul international al produsului si Utilizatorul il solicita Vanzatorului pentru uz in afara Romaniei*, Vanzatorul i-l va trimite acestuia la adresa utilizata pentru livrarea produsului comandat. Ulterior livrarii produsului, Utilizatorul poate solicita la adresa sa de e-mail instructiuni suplimentare de utilizare a produsului pe care le considera necesare, iar in cazul in care acestea sunt asigurate de catre furnizorul international al produsului, Vanzatorul i le va trimite Utilizatorului in cel mai scurt timp posibil.

La receptia coletului, primitorul trebuie sa verifice integritatea acestuia, inclusiv integritatea benzii adezive care trebuie sa fie intacta.
Primitorul coletului are dreptul de a nu accepta si de a nu plati contravaloarea coletului daca sesizeaza urme de deteriorare si/sau violare a acestuia (colet desigilat, colet deformat, colet rupt, colet umed sau cu urme de umezeala, etc.)
Toate mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea coletelor se vor face in scris pe clienti@lasardo.ro, in prezenta agentului societatii de curierat, sau se vor face pe un proces verbal de constatare care se va incheia impreuna cu acest agent. Doar in astfel de cazuri se poate refuza primirea si plata coletului. Orice reclamatii ulterioare cu privire la astfel de aspecte nu vor mai fi luate in considerare.

In termen de 24 de ore din momentul livrarii produsului, Utilizatorul se obliga sa sesizeze in scris Vanzatorului, la adresa de email office@lasardo.ro, lipsa oricarei "caracteristici obligatorii", asa cum sunt acestea mentionate mai sus. Lipsa acestei sesizari reprezinta acordul ferm al Cumparatorului, ca produsul a fost livrat cu toate "caracteristicile obligatorii" prezente.


2. Arie de acoperire si intervale de livrare
Livrarile se efectueaza exclusiv pe teritoriul Romaniei.

In functie de momentul confirmarii comenzii plasate si de localitatea de livrare, termenul** de livrare este:
    •    luni - vineri, comenzi confirmate pana in ora 15:00 – 1 zi lucratoare in Bucuresti, Ilfov si alte localitati si 2 zile lucratoare pentru restul localitatilor.
    •    luni - vineri, comenzi confirmate dupa ora 15:00 si weekend - livrare in 2 zile lucratoare in Bucuresti, Ilfov si alte localitati si 3 zile lucratoare pentru restul localitatilor.

   Livrarile se fac de luni pana vineri, intre orele 09:00 - 18:00 si sambata intre orele 09.00 - 14.00 ( sambata doar oprin FAN COURIER si SERVICIUL EASYBOX)

3. Costuri livrare
    •    Comenzile cu valoarea totala mai mare sau egala cu 300 lei (tva inclus) beneficiaza de livrare GRATUITA, indiferent de metoda de livrare aleasa.
    •    Pentru comenzile cu valoarea totala mai mica de 300 Lei (tva inclus) se va aplica un cost de transport in valoare de 24.99 lei (T.V.A. inclus) pentru Bucuresti si  pentru restul teritoriului tarii (tarif valabil NUMAI in aria de livrare a FAN COURIER)

  • Pentru comenzile livrate prin Sameday, serviciul Easy Box, se percepe o taxa de livrare de 12.99 ron ( tva inclus)
  • Pentru comenzile livrate prin Sameday, serviciul Next 24 h, se percepe o taxa de livrare de 19.99 ron (tva inclus)

Costul de transport se adauga la pretul produselor comandate si va fi afisat in cosul de cumparaturi, inainte de lansarea comenzii.


*) Cu exceptia aparitiei unor situatii exceptionale care fac imposibila respectarea termenului de livrare.