1. Plata online prin card bancar (Visa, Mastercard), Apple Pay, Google Pay, Revolut

Puteţi plăti utilizând cardurile Visa, Mastercard şi American Express. Pentru a reduce la minimum riscul de acces neautorizat, datele cardului dumneavoastră de credit vor fi criptate. În momentul în care primim comanda, vom solicita o pre-autorizare a cardului dumneavoastră, pentru a ne asigura că există fonduri suficiente pentru a finaliza tranzacţia. Suma va fi retrasă de pe cardul dumneavoastră în momentul în care comanda părăseşte depozitul nostru. Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin Internet. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul bancii, magazinul nostru nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Dacă faceţi clic pe „Autorizare plată”, confirmaţi că sunteţi titularul cardului. Dumneavoastră veți fi unicul răspunzător de orice incidente și prejudicii cauzate nouă sau unor terțe părți ca urmare a faptului că veți fi furnizat date bancare care nu vă aparțin. Cardurile de credit sunt supuse unei verificări şi autorizări de către entitatea emitentă, iar în cazul în care entitatea nu autorizează plata, nu ne vom asuma răspunderea pentru nicio întârziere a livrării produselor comandate sau nelivrare a acestora şi nu vom mai putea încheia niciun Contract cu dumneavoastră.

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

2. Plata in numerar


Este valabila numai pe teritoriul Romaniei si nu se aplica pentru bijuteriile personalizate( coliere/bratari cu nume sau figurine), facute la comanda, gravate.

Plata in numerar se face la livrarea coletului prin curierat rapid. Chitanta va fi emisa de catre curierul cu care se trimite coletul.

Inainte de lansarea comenzii dumneavoastra, cosul de cumparaturi va calcula si va afisa exact valoarea produselor si cheltuielilor de transport aferente.

Toate preturile afisate pe site sunt exprimate in RON si includ TVA (19%).