Despre noi

   Lasardo Gioielli nu este doar un alt magazin de bijuterii.

        Lasardo Gioielli este un multibrand, in care se întâlnesc bijuterii și ceasuri ale unor designeri vizionari din Italia, Grecia, Spania, Germania, Polonia și Elvetia. Vorbim despre cercei pe care nimeni altcineva nu-i va purta. Un colier care spune o poveste despre cine ești. O brățară proiectată cu pasiune adevărată. Ceasuri cu atat de deziderata precizie elvetiana. O afacere de familie , facuta din dragoste si cu bucurie, inclinata catre hedonism, atenta la  nevoile oamenilor care devin din clienti, persoane apropiate, la a caror fericire vreau sa contribui zilnic, perpetuu si la standardele pe care mi le-am impus. 

       Promisiunea mea pentru voi, dar si pentru mine insami, este sa va ofer constant calitate, originalitate si un zambet larg pe fata. Si din reactiile voastre, stiu ca, cel putin pana acum, am reusit!

 Adriana Rascu

De unde ne-am luat numele?

Fiind in Italia, doream sa ne inspiram dupa un nume italienesc si Lasardo ne-a captat atentia din prima. Am adaugat Gioielli , care inseamna "Bijuterii" si asa a luat nastere numele nostru. Asta pentru ca legatura noastra cu Italia este permanenta, de acolo importand toate bijuteriile noastre din argint, dar si branduri ca Morellato, Sector, Maserati, We Positive si Think Positive. Lasardo inseamna capabilitate, putere si personalitate impresionanta.

Garantia calitatii produselor si a serviciilor

Ne mândrim să oferim bijuterii de o calitate superioara, cu valoare si servicii excelente pentru clienți.

Avem unii dintre cei mai buni bijutieri din industrie care vă confecţionează bijuteriile în fabricile din Milano si Vicenza.

Echipa noastră de servicii clienți face tot posibilul pentru a va oferi o experiență de cumpărături de neuitat, pentru a se dedica personal fiecaruia dintre clienții noștri si pentru a onora in conditii premium toate comenzile.

Si asta nu o spunem noi. Ne bazam intotdeauna pe feed back-urile voastre.

Dam inapoi comunitatii

Lasardo Gioielli consideră că o companie de succes are responsabilitatea de a da si comunitatii inapoi. Desi facem aceste lucruri in liniste, concentrandu-ne pe ceea ce este de facut si nu pe publicitatea din jurul acestor actiuni, dorim sa semnalizam ca suntem constienti de importanta implicarii in astfel de demersuri.

Promisiunea noastra

  • Produsele 100% fabricate in Italia;
  • ambalare premium gratuita pentru ca voi sa le puteti darui mai departe;
  • livrare in 24h;
  • retur gratuit in Easybox; serviciu clienti 12/24;
  • garantie 2 ani pentru toate produsele