bratara tennis argint

5 Bijuterii Must Have in Aceasta Vara

Bijuteriile sunt mai mult decât simple accesorii – ele adaugă personalitate, stil și rafinament fiecărei ținute. Pe Lasardo.com, avem o selecție variată de bijuterii care să satisfacă toate gusturile. În acest articol, îți prezentăm 5 bijuterii must-have pe care ar trebui să le adaugi imediat în colecția ta
pietrele lunii de nastere

Pietrele lunii in care te-ai nascut si semnificatia lor

Astazi, vom explora fascinantul univers al pietrelor lunii de nastere. Fie ca sarbatoriti o zi speciala sau pur si simplu doriti sa va apropiati mai mult de semnificatiile acestor pietre, este important sa cunoasteti povestea si sa va bucurati de frumusetea lor. 
bratari barbati

Ghid complet pentru bratarile barbatesti - Cum le accesorizam si combinam

Acest ghid este pentru barbatii care nu fac eforturi in a-si stiliza tinutele, care se simt bine in pielea lor atunci cand poarta bijuterii,dar si al celor care ar dori sa poarte dar nu sunt atat de siguri ca fac o alegere corecta. Exista barbati care considera ca accesorizarea cu bijuterii este apanajul femeilor sau altii care pur si simplu dezavueaza aceasta idee.
inel logodna morellato

5 Motive pentru a alege un diamant fabricat in laborator si nu unul natural ( sau nu...)

Ori de câte ori vizitez o expoziție de bijuterii, există o șansă foarte  mare să asist la discutii contradictorii între oameni cu privire la diamante. Odată cu sosirea diamantelor cultivate în laborator în arena bijuteriilor, lucrurile s-au schimbat. Acest blog discută argumentele pro și contra, ce aș alege eu  și ce trebuie să știți voi, ca si consumatori finali.

 

7 Sfaturi pentru intretinerea si curatarea bijuteriilor din argint

7 Sfaturi pentru intretinerea si curatarea bijuteriilor din argint

In decursul anilor,nu de putine ori am fost pusa in fata unor situatii delicate,atunci cand clientele/clientii se intorceau la magazin cu bijuteriile rupte, cu pietre cazute, cu ceasuri zgariate sau cu apa in ele. 
Totul despre bratarile tennis

Totul despre bratarile tennis

Elegante si versatile, cu siguranta sunt vedetele magazinului nostru. Deseori primesc intrebari de la clientele mele despre cum ar trebui sa fie purtate, daca isi aleg bine marimea si multe alte detalii. Asa ca am decis sa scriu aici pe larg despre toate aceste aspecte.